Uutiset 2011
26.10.2011

Avoin koulutuspäivä haasteellisista asiakastilanteista

Kuntoutuksen ja työllistymisen teemat ovat esillä Lapin yliopistolla 9.-10. marraskuuta järjestettävillä asiantuntijakoulutuspäivillä.

Työyhteisövalmentaja Riitta Harju puhuu tilaisuudessa muun muassa haasteellisten tilanteiden puheeksi ottamisesta sekä asiakaslähtöisestä työotteesta. Työhönvalmennuksen kehittämiskoordinaattori Suvi Pikkusaaren johdolla käydään läpi ratkaisukeskeistä työotetta, asiakasyhteistyön perusteita sekä ratkaisukeskeisiä ohjausmenetelmiä käytännössä.

Koulutuspäivät soveltuvat erityisesti osatyökykyisten asiakkaiden parissa työskenteleville ammattilaisille ja asiantuntijoille, yritysten ja työpaikkojen henkilöstöhallinnon ja työterveyshuollon edustajille, kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle sekä kuntoutustieteen ja sosiaalityön opiskelijoille.

Koulutuspäivät järjestää Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnan Kompassi-hanke yhteistyössä Kuntoutussäätiön kanssa. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös videoneuvotteluyhteyden kautta (ACP, Adobe Connect Pro).

Koulutuspäivät järjestetään 9.–10. marraskuuta klo 9.00–16.15 Lapin yliopiston Esko ja Asko-salissa (F-siipi, Yliopistonkatu 8). Tarkempi ohjelma: http://www.lapinkompassi.net  

Ilmoittautumiset pe 4. marraskuuta 2011 mennessä sähköpostitse aila.tammela(at)ulapland.fi tai puhelimitse 040 484 4191.

Kompassi – ammatillisesta kuntoutuksesta kohti avoimia työmarkkinoita -hankkeen päätoteuttaja on Lapin yliopisto. Yhteistyökumppaneita ovat Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuntoutussäätiö, Invalidiliiton Lapin kuntoutuskeskus ja Rovaniemen kaupunki. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto vuosina 2009–2012. Hankkeen kokonaisbudjetti on reilut 1,3 miljoonaa euroa.

Lisätietoja:
Projektikoordinaattori Aila Tammela p. 040 484 4191, aila.tammela(at)ulapland.fi
Koulutuspäällikkö Matti Tuusa p. 040 833 2632, matti.tuusa(at)kuntoutussaatio.fi
Lapin yliopisto, Kompassi-projekti, PL 122, (Hallituskatu 20A), 96101 Rovaniemi
www.lapinkompassi.net  


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK