Uutiset 2021
Palvelumuotoilusta boostia liiketoimintaan! -seminaari torstaina 9.12.2021 kello 13-17 Lapin yliopiston Esko ja Asko -salissa

Avoin seminaari palvelumuotoilun mahdollisuuksista liiketoiminnan kehittämisessä

25.11.2021

Palvelumuotoilusta boostia liiketoimintaan! -seminaari pureutuu muun muassa siihen, mitä hyötyä palvelumuotoilusta on yrityksille, mitä apua palvelumuotoilusta on digitaalisten palveluiden suunnittelussa ja miten tarinallisuus tukee palvelukokemuksia. Seminaari järjestetään Lapin yliopistossa torstaina 9. joulukuuta 2021 kello 13.00–17.00.

Seminaarin pääpuhujina ovat Satu Heikinheimo Fraktiosta, Anne Kalliomäki Tarinakoneesta ja palvelumuotoilun professori Satu Miettinen Lapin yliopistosta. Paneelikeskustelussa ovat mukana myös Lapin vuoden nuori yrittäjä 2021 Juho Uutela Beyond Arcticista sekä Suomen Virallinen Joulupukki (The Official Santa Claus of Finland).

Katso ohjelma ja ilmoittaudu maksuttomaan tapahtumaan sähköisellä lomakkeella viimeistään 1.12.2021 osoitteessa: www.ulapland.fi/pama/seminaari

Seminaari järjestetään Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa, Esko ja Asko -salissa (Yliopistonkatu 8, Rovaniemi). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös etänä: saat lisätiedot etäosallistumisesta ilmoittautumisesi yhteydessä.

Seminaari on yksi Palvelumuotoilun monialainen maisteriohjelma (PAMA) -hankkeen avoimista palvelumuotoiluseminaareista. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto (ESR), Lapin yliopisto ja Kajaanin ammattikorkeakoulu. Tukipäätöksen on tehnyt Pohjois-Pohjanmaan elinkeino, liikenne- ja ympäristökeskus.

Lisätietoja:

Seminaarin verkkosivut: www.ulapland.fi/pama/seminaari
Maija Rautiainen, p. 040 485 0489, etunimi.sukunimi (at) ulapland.fi