• Weboodi

Uutinen, kuvituskuva 2

BRP käynnistää kansainvälisen suunnittelukilpailun

26.3.2019

BRP käynnistää neljännen BRP International Design Competition kilpailunsa Arctic Design Weekin yhteydessä. Tänä vuonna BRP laajentaa kilpailua siten, että siihen osallistuu aiempaa enemmän oppilaitoksia eri maista, joissa eletään haastavissa talvisissa olosuhteissa. Mukana kilpailussa on Lapin yliopiston teollisen muotoilun koulutusohjelma.

Aina innovaatioon kannustava BRP ja sen suunnittelutiimi seuraavat jatkuvasti uusimpia trendejä ja uusia liikkumismuotoja. Tänä vuonna kilpailun teemana on kannustaa opiskelijoita kehittämään kestäviä liikkumisratkaisuja, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia tulevaisuudessa.

— Jatkuva innovointi edellyttää asenteiden muutoksia sekä visionäärien löytämistä ja kannustamista. Johtavana suunnittelu- ja innovaatioyrityksenä BRP tekee todella mielellään yhteistyötä eri maista tulevien lahjakkaiden opiskelijoiden kanssa BRP International Design Competition -kilpailun puitteissa, sanoo BRP:n varatoimitusjohtaja Denys Lapointe.

Osallistuvat korkeakoulut

Tämänvuotiseen kilpailuun osallistuu kuusi korkeakoulua neljästä eri maasta: Université du Québec à Montréal ja Humber College Kanadasta, College for Creativity Studies Yhdysvalloista, Lapin yliopisto ja Lahden Muotoiluinstituutti Suomesta sekä Design School Kolding Tanskasta.

Palkinnot

BRP julkistaa suunnittelukilpailun finalistit 17.1.2020. Kaikki finalistit kutsutaan maaliskuussa 2020 Rovaniemelle esittelemään työnsä ja BRP International Design Competition palkintogaalaan, jossa voittajat julkistetaan:

• Ensimmäinen palkinto: 4–6 kuukauden palkallinen harjoittelu BRP Design and Innovation Centressä Kanadassa. Voittaja pääsee toteuttamaan suunnitelmansa täysikokoisena mallina.

• Toinen palkinto: 2 000 €

• Kolmas palkinto: 1 000 €

— Tämä on loistava mahdollisuus päästä työskentelemään BRP:n kanssa, ja tässä kilpailussa me opiskelijat voimme päästää luovuutemme valloilleen, toteaa Sophie Tillema, joka voitti BRP International Design Competition -kilpailun viime vuonna. Voit tutustua Sophien seikkailuun BRP:llä täällä.

BRP toivottaa onnea kaikille osallistujille.

Tietoja BRP:stä

Olemme vapaa-ajan ajoneuvojen ja propulsiojärjestelmien globaali johtaja, ja 75 vuoden aikana rakentunut asemamme perustuu oivaltavuuteen ja tinkimättömään asiakaslähtöisyyteen. Alan johtavaan ja muista erottuvaan tuotevalikoimaamme kuuluvat Ski-Doo- ja Lynx-moottorikelkat, Sea-Doo-vesijetit, Can-Am-maasto- ja tieajoneuvot, Alumacraft- ja Manitou-veneet, Evinrude- ja Rotaxsuihkupropulsiomoottorit sekä mikroautojen, moottoripyörien ja pienlentokoneiden Rotax-moottorit. Tuotevalikoimaamme täydentävät osat, lisävarusteet ja vaatteet, jotka tekevät ajokokemuksesta entistä paremman. Vuosittainen liikevaihtomme on 4,5 miljardia Kanadan dollaria, toimimme yli 100 maassa ja palveluksessamme on 10 500 intohimoista ja osaavaa työntekijää.