Uutiset 2021
SatuMiettinen_web.jpg
Dekaani Satu Miettinen. Valokuva: Susanna Vuorjoki.

Dekaani Satu Miettinen kansainvälisen laatuarvioinnin paneeliin

5.10.2021

Taiteiden tiedekunnan dekaani, palvelumuotoilun professori Satu Miettinen on valittu tekemään kansainvälistä laatuarviointia Irlannin kansallisesta taide- ja muotoiluyliopistosta. The National College of Art and Design (NCAD) on osa University College Dublinia.

Irlannin yliopistolaki (the Irish Universities Act 1997) velvoittaa akateemisia yksiköitä säännölliseen laatuarviointiin. Laatuarvioinnissa tarkastellaan erilaisia osa-alueita, muun muassa johtamista ja akateemista tasoa, oppimisprosessien laatua ja tarjontaa sekä laadun johtamisen prosesseja. Laatuarvioinnin muut kansainväliset asiantuntijat edustavat Loughborough Universitya ja University of Arts Londonia.

The National College of Art and Design (NCAD) on Irlannin keskeinen taide- ja muotoilualan yliopisto. NCADssä toimii neljä tiedekuntaa: muotoilu, kasvatus, kuvataide ja visuaalinen kulttuuri. Yliopisto kouluttaa kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriopiskelijoita. Se on aktiivinen toimija tutkimuksen, yhteiskunnallisen toiminnan ja innovaatiorahoituksen alueilla.