Uutiset 2010

Desert Planet rakensi metron

22.2.2010

Desert Planet rakensi Milky Way Underground -metrolinjan nettiin. Pikseliavaruudessa kiitävä metro kertoo yhtyeen tarinan. Hyppää kyytiin ja pidä kypärästäsi kiinni.

Desert Planet -yhtye on pohjoisen kaamoksen rauhassa työstänyt jo pitkään isoa nettihankettaan. 10-vuotissynttärivuotena bändi halusi tehdä jotain muuta kuin perinteistä albumia tai dvd-julkaisua. Mutkien kautta ajatus muotoutui bittiavaruudessa liikennöiväksi Linnunradan metroksi.

Milky Way Underground -sivustolla hypätään sisään avaruudessa kulkevaan metrovaunuun ja liikutaan erilaisten asemien välillä. Asemilta löytyy kasapäin klikattavaa: uutta musiikkia, ennennäkemättömiä videoita, valokuvia, taideprojekteja, pikselihöttöä ja muuta sälää. Sivusto on ilmainen eikä vaadi käyttäjältään rekisteröitymistä.

Yhdeltä asemalta löytyy Desert Planetin uusi albumi Mortal Kombo. Levyn voi kuunnella ja ladata ilmaiseksi. Muilta asemilta pomppaa esiin mm. harvinaista materiaalia bändin alkuajoilta. Erikoisempaa herkkua ovat myös bändin toteuttamat kuvataideprojektit sekä ennennäkemätön livevideomateriaali.

Milky way Underground -sivusto on tehty bändin suosimalla tee-se-itse -menetelmällä. Metrolinja tehtiin ja sitä ylläpidetään Taiteen keskustoimikunnan säveltaide -toimikunnan apurahalla. Sivusto kannattaa tarkistaa nyt heti osoitteessa www.milkywayunderground.net.

Desert Planet: Jukka Tarkiainen, Jari Mikkola ja Antti Hovila.

Lisätietoja:
Multimedian päätoiminen tuntiopettaja Jari Mikkola
Puhelin 040 484 43 92
www.milkywayunderground.net
 -sivustolta "Tourist info"-asemalta.
www.desertplanet.com

LaY/Viestintä/OT