Uutiset 2007
23.2.2007

Hannu Manniselle yhdistetyn maailmanmestaruus

Lapin yliopiston opiskelija Hannu Manninen on voittanut yhdistetyn sprinttikilpailun Sapporon MM-kisoissa.

Hannu Manninen ylsi uransa ensimmäiseen yhdistetyn henkilökohtaiseen arvokisamitaliin voittamalla yhdistetyn sprinttikilpailun Sapporon MM-kisoissa. Hannu Manninen opiskelee markkinointia Lapin yliopiston kauppatieteiden ja matkailun tiedekunnassa. Hän kuuluu Lapin urheiluakatemiaverkostoon, johon kuuluu kaikkiaan 18 Lapin yliopistossa opiskelevaa urheilijaa. Akatemian tarkoituksena on mahdollistaa opiskelun ja urheilun tuloksekas yhdistäminen. Lapin urheiluakatemian panosta Sapporon sprintissä täydensi Janne Ryynänen 17. sijallaan.

LaY/Viestintä/OT