Yliopistoyhteisö

Uutinen, kuvituskuva 3

Ilmoittaudu Lapin yliopiston viidenteen promootioon

25.10.2018

Lapin yliopisto järjestää viidennen promootionsa 16.-18.5.2019. Promootio on tarkoitettu kaikille Lapin yliopistosta valmistuneille maistereille ja tohtoreille, joita ei ole aiemmin promovoitu.

Promootiojuhlallisuudet ovat perinteen mukaisesti kolmipäiväiset. Varsinaisen promootiopäivän aattona torstaina 16.5.2019 maisteripromovendeille järjestetään seppeleensitojaiset hotelli Pohjanhovissa ja tohtoripromovendeille miekanhiojaiset Lappia talon lämpiössä.

Promovointi tapahtuu promootioaktissa perjantaina 17.5.2019 Lappia talolla, jossa promovoidaan kunniatohtorit, tohtorit ja maisterit. Aktin jälkeen kaikki promovoidut sekä muut mukana olleet siirtyvät juhlallisena kulkueena juhlajumalanpalvelukseen Rovaniemen kirkkoon. Maistereiden ja tohtoreiden vihkimistä juhlistetaan promootioillallisella joulupukin luolassa SantaParkissa. Illallisen jälkeen palataan yliopistolle juhlatanssiaisiin. Promootio päättyy vapaamuotoiseen huviretkeen lauantaina 18.5.2019.

Promootion ilmoittautuminen on avattu osoitteessa www.ulapland.fi/promootio2019.

Lisätietoja:

www.ulapland.fi/promootio2019

Promootiotoimikunnan puheenjohtaja, professori Tuija Hautala-Hirvioja p. 050 307 2426.
Promootion suunnittelija Paula Niemelä, p. 040 519 8364
(etunimi.sukunimi@ulapland.fi )