Uutiset 2011
21.10.2011

Ismo Jokisen esiintymiskoulutus yliopistolla

Esiintymisestä voi ja myös saa nauttia, vakuuttaa viestintävalmentaja Ismo Jokinen. Jokinen pitää esiintymiseen ja vuorovaikutukseen liittyvän koulutuksen torstaina 24. marraskuuta Lapin yliopistolla.

Opintojen etenemistä saattavat haitata jännittäminen ja epävarmuus opiskeluun liittyvissä erilaisissa esiintymis- ja vuorovaikutustilanteissa, kuten pidettäessä esitelmiä tai osallistuttaessa ryhmätöihin. Samat haasteet ovat edessä työelämään siirryttäessä, kun omat valmiudet esimerkiksi työhaastattelussa menestymiseen saattavat askarruttaa. Työelämässäkin vuorovaikutustaidot nousevat tärkeiksi: paremmassa asemassa ovat ne, jotka saavat viestinsä perille.
Ismo Jokinen.jpg

Mitä jos esiintyminen kuitenkin jännittää? Miten kehonkieltään voi hallita? Miten toimia erilaisissa vuorovaikutustilanteissa?

Viestintävalmentaja Ismo Jokinen paneutuu muun muassa näihin teemoihin Esiintymisestä voi ja saa nauttia -koulutuksessa. Jokinen korostaa, että hyvän vuorovaikutuksen avaimet ovat kaikkien opittavissa ja esiintymisjännityksestä voi oppia pois.

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti Lapin yliopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun opiskelijoille ja henkilöstölle. Tilaisuuteen ovat kuitenkin tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Esiintymisestä voi ja saa nauttia -koulutus järjestetään Lapin yliopiston Fellman-salissa torstaina 24.11.2011 klo 15.00–17.00. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Tausta:
Koulutuksen järjestää Valtti-hanke (Valmis tutkinto työelämävalttina). Valtti on seitsemän korkeakoulun välinen valtakunnallinen yhteistyöhanke, jossa osatoteuttajina ovat Lapin yliopisto ja Rovaniemen ammattikorkeakoulu.

Valtissa kehitetään opiskelu- ja uraryhmäohjausta opiskelijoiden opintojen edistämiseksi ja työelämään siirtymisen tukemiseksi sekä vahvistetaan korkeakoulujen ohjaus- ja opetushenkilökunnan ohjauksellisia taitoja ja opiskelijoiden ohjauksen asiantuntemusta.

Valtti kuuluu opetus- ja kulttuuriministeriön valtakunnalliseen ESR-kehittämisohjelmaan Työllistymisen ja työmarkkinoilla pysymisen edistäminen ja syrjäytymisen ehkäiseminen. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto (ESR) sekä Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus vuosina 2008–2011.

Lisätietoja:
Valtti-hankkeen suunnittelija Heidi Patokoski, p. 040 484 4073, heidi.patokoski(at)ulapland.fi
Valtti-hanke

LaY/Viestintä/SV
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK