Uutiset 2011
12.10.2011

Julius Oförsagd tuottaa neljännen Rovaniemi Design Weekin

Rovaniemen Kehitys Oy:ssä on Rovaniemi Design Weekin tuottajana aloittanut 3.10.2011 alkaen Julius Oförsagd (22). Maailman pohjoisin muotoiluviikko toteutetaan helmikuussa 2012 neljännen kerran. Oförsagd kokoaa yhteen viikon tapahtumat ja tekijät.

Julius Oförsagd on opiskellut Lapin yliopistossa vuodesta 2008 lähtien teollista muotoilua sekä politiikkatieteitä. Hän on Lapin muotoilijat ry:n puheenjohtaja ja perustajajäseniä sekä aktiivinen partiolainen, muusikko ja Lapin ylioppilasteatterin jäsen. Hän on myös mukana rovaniemeläisessä improvisaatioryhmä Lentävässä Porossa. Viime vuonna hän sai Suomen Valtioneuvoston Sammon Tekijä -palkinnon, joka myönnettiin tunnustuksena luovasta toiminnasta ja innovaatioiden esiintuomisesta.

– Uudessa pestissäni haluan tuoda esille mahdollisimman laajasti rovaniemeläisten yritysten muotoiluosaamista sekä auttaa eri toimialojen yrityksiä hyödyntämään ja löytämään paikalliset muotoilupalvelut. Tehtäväni on innostaa yrityksiä myös itse tuottamaan sisältöjä maailman pohjoisimpaan muotoiluviikkoon, sanoo Oförsagd.

Rovaniemi Design Week järjestetään 17.–26.2.2012. Neljättä kertaa järjestettävään tapahtumaan osallistuu myös Lapin yliopiston taiteiden tiedekunta mittavalla tapahtumakokonaisuudella. Vuoden 2012 teemana on Valoa ja pimeää ja kehittämiskohteena on kaupunkikeskusta. Rovaniemi Design Week 2012 toteutetaan tiiviissä yhteistyössä World Design Capital 2012 Helsinki–Rovaniemi -hankkeen kanssa.

Oletko muotoilija? Luovan alan osaaja, yrittäjä tai opiskelija? Haluatko olla mukana tekemässä vuoden 2012 Rovaniemi Design Weekia ja tuoda omia produktioitasi esille tapahtumassa?

Ota yhteyttä: julius.oforsagd(at)rovaniemi.fi, p. 040 562 5590
Rovaniemi Design Week Facebookissa
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK