• Weboodi
Uutiset 2006
18.9.2006

Kasvatusantropologia avoimeen yliopistoon

Lapin yliopiston avoimessa yliopistossa on mahdollista opiskella tänä syksynä ensimmäistä kertaa myös kasvatusantropologian opintoja.

Kasvatusantropologian opinnoissa tarkastellaan kasvatusantropologian sisältöä ja historiaa sekä monikulttuurisuuden merkitystä ja näkymistä suomalaisessa yhteiskunnassa.

Avoimen yliopiston syksyn 2006 tarjonta sisältää myös laatuajatteluun ja -työhön liittyvän kurssin  Laatu, arviointi ja oppiminen.

Opintoihin haetaan avoimen yliopiston hakulomakkeella, jonka voi tilata avoimen yliopiston asiakaspalvelusta, puhelin  016 341 2952. Hakuaika edellä mainittuihin opintoihin päättyy 30.9.2006.

Avoimen yliopiston opetustarjontaan voi tutustua tarkemmin osoitteessa:  www.ulapland.fi/avoin

Lisätietoja:
Koulutussuunnittelija Riitta Kojo