Viimeisimmät näyttelyt
 
kuollutta_lihaa_550px.jpg
Yksityiskohta näyttelyn julisteesta. Juliste: Sara Korkala

Katalogi julkaistu taiteiden tiedekunnan henkilökunnan Kuollutta lihaa -näyttelystä

31.10.2019

Katalogi esittelee näyttelyssä esillä olevat taideteokset ja teossarjat Marko Junttilan valokuvaamina sekä kaikki näyttelyyn osallistuneet 23 taiteilija-opettajaa. Katalogin on toimittanut taiteiden tiedekunnan näyttelytoiminnan yliopisto-opettaja Leila Lipiäinen ja ulkoasun on suunnitellut graafisen suunnittelun opiskelija Sara Korkala. Saatesanoista vastaavat kuvataiteen apulaisprofessori Kalle Lampela taiteiden tiedekunnasta, Rovaniemen taidemuseon intendentti Riitta Kuusikko sekä näyttelyn kuraattori, valtionpalkittu tutkija-kuvataiteilija Jyrki Siukonen.

Jo vuosittaiseksi perinteeksi muodostuneet taiteiden tiedekunnan henkilökunnan näyttelyt avaavat yleisölle monipuolisesti tiedekunnan taiteen, tutkimuksen ja muotoilun laajuutta sekä antavat mahdollisuuden myös opiskelijoille ja henkilökunnalle nähdä minkälaisten taiteellisten kysymysten kanssa opettajat, lehtorit ja professorit askaroivat.

Näyttelyyn on mahdollista tutustua vielä 3.11. asti taiteiden tiedekunnan Arktikumin Valo- ja Katve-gallerioissa. Tervetuloa! Lue lisätietoja näyttelystä täältä.

Tutustu Kuollutta lihaa -näyttelyn katalogiin täältä.


Kuollutta lihaa
– Taiteiden tiedekunnan henkilökunnan yhteisnäyttely
26.9.–3.11.2019
Galleriat Valo, Katve I ja Katve II

Arktikum, Pohjoisranta 4, Rovaniemi
Avoinna: ti-su klo 10–18
Vapaa pääsy.

Lisätietoja:
Näyttelytoiminnan yliopisto-opettaja Leila Lipiäinen, leila.lipiainen(at)ulapland.fi


LY / TTK / LP