• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2007
16.1.2007

Kauppatieteiden opintoja avoimessa yliopistossa

Lapin yliopiston avoin yliopisto tarjoaa tänä keväänä myös laskentatoimen ja markkinoinnin opintoja. Hakuaika opintoihin päättyy tammikuun lopussa.

Lapin yliopiston kauppatieteellisen alan avoin yliopisto-opetus on tänä keväänä laajaa ja monipuolista. Laskentatoimen ja markkinoinnin opinnot alkavat helmikuussa ja niiden suorittaminen kestää noin vuoden. Opetuksesta vastaa Lapin yliopiston kauppatieteiden ja matkailun tiedekunta.

Laskentatoimen opinnoista järjestetään perusopintokokonaisuus 25 opintopistettä (vastaa aikaisempia 15 opintoviikon approbatur-opintoja). Laskentatoimen opinnoissa perehdytään mm. kirjanpitoon, tuloslaskentaan, yritysrahoitukseen ja tilintarkastukseen. 

Markkinoinnin opinnoista järjestetään perusopintokokonaisuus 25 opintopistettä ja aineopintokokonaisuus 35 opintopistettä. Markkinoinnin opinnoissa keskitytään kuluttajakäyttäytymiseen, palvelujen markkinointiin sekä markkinointiviestintään.

Opinnot ovat avoimia kaikille eikä niihin ole pohjakoulutusvaatimuksia. Kauppatieteellisillä opinnoilla voidaan täydentää ja päivittää ammatillista osaamista tai opiskella kokonaan uutta alaa. Lisäksi opintojen avulla voidaan valmistautua pääsykokeisiin ja tehdä tutkintoon kuuluvia opintoja etukäteen. 

Lisätietoja:
Puhelin 016 341 2952
Sähköposti
avoin@ulapland.fi
http://www.ulapland.fi/?deptid=19970

LaY/Viestintä/OT

 

 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK