Uutiset 2011
2.9.2011

Kirjoittajakutsu matkailun ennakoinnin julkaisuun

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutti kutsuu kirjoittajia osallistumaan ensimmäisen Matkailun ennakoinnin artikkeleita -julkaisun (työnimi) toteuttamiseen.

Julkaisu on Matkailun ennakointiverkoston yhteinen ponnistus, ja sen tavoitteena on tuoda esille verkoston toimijoiden laajaa ja monipuolista asiantuntemusta.

Julkaisussa lähestytään matkailun ennakointia käytännönläheisesti konkreettisten esimerkkien kautta, painottaen erityisesti liiketoiminnan kehittämisen näkökulmaa.

Toivomme artikkeleita erityisesti seuraavista verkoston valitsemista ennakointiteemoista:
• Ilmastonmuutos
• Kuluttajakäyttäytyminen
• Ennakointimenetelmät
• Matkailun aluetaloudelliset vaikutukset

Kaikissa artikkeleissa tulee ottaa huomioon käytännönläheisyys ja siten myös popularisoitu kirjoitustapa. Artikkelin suositeltava tekstipituus on 10 000–16 000 merkkiä, jonka lisäksi mahdolliset kuvat, taulukot ja kuviot. Tarkemmat kirjoitusohjeet lähetetään valituille kirjoittajille. Julkaisuun kirjoittajille ei makseta korvauksia.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan tähän verkoston yhteiseen julkaisuun, lähetä lyhyt kuvaus (A4) artikkeli-ideastasi Päivi Ouallenille [paivi.ouallen(at)ulapland.fi] viimeisintään perjantaina 16.9.2011. Julkaistavat artikkelit valitaan 30.9.2011 mennessä.

Deadline käsikirjoituksille on 31.10.2011, jonka jälkeen ne käsitellään julkaisutoimikunnassa. Julkaisutoimikunnan kommentit ja korjauspyynnöt lähetetään 18.11.2011 mennessä ja korjausten tekemiseen on aikaa 2.12.2012 saakka. Teos julkaistaan Matka 2012 -messuilla.

Lisätietoa:
Projektipäällikkö Päivi Ouallen, p. 040 484 4498, paivi.ouallen(at)ulapland.fi
Lisätietoa Matkailun ennakointiverkostosta
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK