Uutiset 2011
11.10.2011

Kohtaamisen tila immateriaalioikeuksista kiinnostuneille

Lapin luovien alojen toimijoille on rakennettu uusi verkkotila, jossa voi saada ja jakaa tietoa immateriaalioikeuksista. Sivusto on tarkoitettu Lapin korkeakoulukonsernin henkilöstön, opiskelijoiden ja yhteistyötahojen kohtaamispaikaksi.

Lapin luovien alojen immateriaalioikeuksia koordinoivan hankkeen tavoitteena on ollut koota Lapin korkeakoulukonsernin henkilöstön, opiskelijoiden ja yhteistyötahojen varaan rakentuva ja tietoa vaihtava verkkosivusto. Sivusto on ennen kaikkea verkostoitumis- ja tiedonvaihtofoorumi.

Verkkosivusto löytyy osoitteesta www.luovalappi.fi.

Verkostoituminen ja tiedonvälitys on määritelty immateriaalioikeuksia koordinoivan hankkeen keskeisiksi tavoitteiksi. Hankkeen pääasialliseksi työmuodoksi ovat valikoituneet kuukausittain järjestettävät verkostoitumisseminaarit, joissa on koordinoitu verkoston toimintaa ja vaihdettu tietoa. Seminaarit ovat rakentaneet alan verkostoa sekä koonneet Lapin korkeakoulukonsernissa hajallaan olevan osaamisen kaikkien kiinnostuneiden saataville. Lisäksi seminaarit ovat toimineet osaltaan myös koulutusfoorumeina.

Hanke järjestää seuraavat seminaarit torstaina 13.10.2011 teemalla palvelumuotoilu, ks. ohjelma alla, sekä torstaina 10.11.2011 teemalla lumi.

Verkostoitumisseminaareista ensimmäinen järjestetään yhteistyössä Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan Sinco Labin ja jälkimmäinen Rovaniemen ammattikorkeakoulun Arctic Power Laboratoryn kanssa.

Verkostoitumisseminaarit ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto Lapin ELY-keskuksen kautta.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Annamari Turunen etunimi.sukunimi(at)ulapland.fi

Seminaarin ohjelma

Teema: palvelumuotoilu
Aika torstai 13.10.2011
Paikka: Lapin yliopisto, taiteiden tiedekunta, Yliopistonkatu 8 (sisäänkäynti uuden puolen pääovesta), Sinco Lab, toinen kerros (opastus pääovilta)

8.30–9.00 Aamukahvi
9.00–12.00 SINCO-työpaja, Simo Rontti ja Essi Kuure
Teemana immateriaalioikeuksien ja niistä sopimisen käytännöt
Haasteiden kartoittaminen palvelumuotoilun menetelmin
11.30–12.30 Lounas (omakustanne)
12.30–14.00 Työpaja jatkuu
Tulosten koonti
Keskustelua
n. 14.00 Iltapäiväkahvi
14.30–16.00 Verkkoresurssin tämänhetkinen vaihe, Jukka Aaltonen

Tietoa Sinco Lab:ista
Ilmoittautuminen osoitteeseen Annamari.Turunen (at) ulapland.fi

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK