Uutiset 2021
Kuvassa mies selkäpuolelta kuvattuna, piirtää tussilla kaavioita fläppitaululle.

Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ -hanke käynnistyi

13.12.2021

Lapin ammattikorkeakoulun ja Lapin yliopiston yhteisen Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ -hankkeen tavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden digitaalisen opiskelun valmiuksia ja taitoja sekä digihyvinvointia.

Opiskelijoiden näkökulma on lähtökohtana, kun hankkeessa suunnitellaan ja toteutetaan digitaalinen työkalupakki, joka on käytettävissä opintojen eri vaiheissa. Hanke on käynnistynyt ensimmäisillä opiskelijatyöpajoilla, joissa nousi esille ideoita opiskelijoiden erilaisten digivalmiuksien huomioon ottamisesta sekä tiedon saavutettavuuden parantamisesta oppimisympäristöissä.

Korkeakouluopiskelijan digitaidot+ ESR-rahoitteinen hanke, joka kestää 1.9.202131.1.2023. Hanke on osa LUC-korkeakoulukonsernin strategista kehittämistä, erityisesti linkittyen Study+ ja Work+ -kehittämisohjelmiin. Strategiset kehittämisohjelmat kohdentuvat erityisesti oppimisen ja opiskelun tukemiseen ja opetuksen kehittämiseen sekä hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden rakentamiseen monimuotoisissa oppimis- ja työskentely-ympäristöissä.

Lisätietoja:

Satu Uusiautti
Professori, vararehtori
Lapin yliopisto
satu.uusiautti(at)ulapland.fi

Paula Korteniemi
Projektipäällikkö, lehtori
Lapin ammattikorkeakoulu
paula.korteniemi(at)lapinamk.fi