• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2006
29.8.2006

Koulutusta opettajille

Lapin yliopiston koulutus- ja kehittämispalveluiden opetustarjonnan syksyn painopistealueita ovat mm. kemia ja fysiikka sekä media- ja yrittäjyyskasvatus. Koulutus on opetushallituksen rahoittamaa ja maksutonta opettajille.

Yrittäjyyteen liittyvän koulutuksen tavoitteena on yrittäjyyskasvatuksen periaatteiden ymmärtäminen sekä oppilaiden ohjaaminen yrittäjämäisiin toiminta- ja ajattelutapoihin. Koulutus auttaa opettajaa soveltamaan koulun yrittäjyyskasvatuksen opetussuunnitelmaa omassa työssään ja koko työyhteisön toiminnassa.

Tieto- ja viestintätekniikan koulutuksen tavoitteena on auttaa opettajia hyödyntämään alaa opetustyössä. Koulutuksen sisällöt nousevat opettajien tarpeista ja oppilaitoksen strategiasta. Koulutus viedään sinne, missä sitä tarvitaan eli lähelle opettajaa. Koulutuksen toteuttamisessa hyödynnetään etäopetusta ja -opiskelua.

Kemian ja fysiikan koulutuksessa opettajina toimivat filosofian tohtori, lehtori Pekka Hirvonen ja filosofian maisteri, tutkija Mervi Asikainen Joensuun yliopistosta. Lukion opettajien opetuksessa tarkastellaan aktiivista kansalaisuutta yhdentyvässä Euroopassa.

Koulutukset ovat laajuudeltaan viidestä seitsemään opintopistettä, opetushallituksen rahoittamia ja maksuttomia opetushenkilöstölle.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Helena Tompuri
Puhelin 040 515 6544
Koulutussihteeri Irja Tahvanainen
Puhelin 016 341 2985
www.ulapland.fi/koke/opetus

LaY/Viestintä/OT

 

 

 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK