Uutiset 2012

Kuntoutus oppimisprosessina

26.1.2012

Kuntoutukseen ja koulutukseen liittyvät teemat ovat esillä Lapin yliopistolla 8.–9. helmikuuta 2012 järjestettävillä asiantuntijakoulutuspäivillä.

Päivien aikana puhutaan muun muassa siitä, miten kehittää ammatillisen kuntoutuksen ja työllistymisen tukipalveluista suunnitelmallisia ja tavoitteellisia oppimisprosesseja. Päivillä pohditaan myös, millaisia mahdollisuuksia ammatillisen koulutuksen palvelujärjestelmä tarjoaa työhönkuntoutujille Pohjois-Suomessa.

Koulutuspäivät soveltuvat erityisesti osatyökykyisten henkilöiden parissa työskenteleville asiantuntijoille eri organisaatioissa ja yrityksissä, kuntien sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstölle sekä kuntoutustieteen ja sosiaalityön opiskelijoille. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille.

Koulutuspäivät järjestää Lapin yliopiston yhteiskuntatieteiden tiedekunnan Kompassi-hanke yhteistyössä Kuntoutussäätiön kanssa. Kompassi-hankkeen päätoteuttaja on Lapin yliopisto. Osatoteuttajia ovat Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuntoutussäätiö, Invalidiliiton Lapin kuntoutuskeskus ja Rovaniemen kaupunki. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Aika ja paikka: 8.–9. helmikuuta klo 9.00–16.00, luentosali 2, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi.

Ohjelma

Ilmoittautumiset: pe 27. tammikuuta 2012 mennessä sähköpostitse aila.tammela(at)ulapland.fi tai puhelimitse 040 484 4191.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Matti Tuusa p. 040 833 2632, matti.tuusa(at)kuntoutussaatio.fi
Projektikoordinaattori Aila Tammela p. 040 484 4191, aila.tammela(at)ulapland.fi
Lapin yliopisto, Kompassi-projekti, Hallituskatu 20A
www.lapinkompassi.net