Yliopistoyhteisö
uutiskuva_3.jpg

Kustantamo Vastapaino kutsuu osallistumaan tukikampanjaan

29.4.2024

Vastapaino kutsuu osallistumaan tukikampanjaan ja varmistamaan, että suomenkielistä tieto- ja tiedekirjallisuutta on saatavissa myös tulevaisuudessa.

Vastapaino on rahoittajista riippumaton 43-vuotias tiede- ja tietokirjakustantamo, joka on julkaissut yli 800 kirjaa. Sen listalta löytyy niin tieteen klassikoita kuin suosittuja tietokirjoja.

– Vuosi 2023 oli kustantamolle tappiollinen, mutta tämän vuoden lista on yhtä loistava kuin aina ennenkin. Osallistu Vastapainon tukikampanjaan, auta selättämään edellisen vuoden tappiot ja takaa vastapainettujen kirjojen tuoksu myös jatkossa, Vastapaino kehottaa.

Kampanjan tavoitteena on kerätä 75 000 euroa suomenkieliselle tieto- ja tiedekirjallisuudelle.

– Tukikampanjaan osallistumalla teet tärkeää työtä suomenkielisen kirjallisuuden hyväksi. Me Vastapainossa uskomme julkaisupolitiikkaamme, kirjailijoihimme ja tiedon merkitykseen yhteiskunnassa.

Vastapaino ei jaa omistajilleen osinkoja, joten kaikki tulot käytetään lyhentämättömänä kirjallisuuden hyväksi.

Vastapainon tukikampanjaan voi osallistua ostamalla kirjoja tai Vastapainon lahjakortin tai liittymällä Vastapainon omistavan osuuskunnan jäseneksi. Kampanjan ajan kaikki kirjat ovat –25,5 %:n alennuksessa.

– Kriittisellä humanismilla ja yhteiskuntatieteillä on vain lukevien ihmisten tuki. Sijoita sivistykseen ja kriittiseen ajatteluun.

Lapin yliopisto on yksi Vastapaino Oy:n omistajista.

Lisätietoja


https://vastapaino.fi/