Uutiset 2006
17.8.2006

Lapin korkeakoulujen avoimen opetustarjonta laajenee

Lapin korkeakoulujen avoin opetus lukuvuonna 2006–2007 esitellään Lapin maakuntakorkeakoulun opinto-oppaassa. Oppaasta löytyy Kemi-Tornion ja Rovaniemen ammattikorkeakoulujen, Lapin yliopiston sekä Lapin kesäyliopiston tarjoama avoin opetus.

Avoimen opetuksen tarjonta laajenee tänä lukuvuonna entisestään. Korkeakoulut ovat lisänneet opetustaan kampusalueilla ja seutukunnissa sekä yksittäisten kurssien että alueellisten tutkintojen osalta. Tarjottava koulutus vaihtelee lähiopetuksesta verkko-opetukseen.

Koulutusten toteutumista varmistetaan eri paikkakuntien pienryhmiä palvelevalla monipisteopetuksella. Näin mahdollistetaan korkeakoulutuksen saatavuus useilla Lapin paikkakunnilla.

Lapin maakuntakorkeakoulun uutta opinto-opasta on jaettu elokuussa eri puolille Lappia muun muassa kirjastoihin, työvoimatoimistoihin ja eri koulutusorganisaatioihin, kuten toisen asteen kouluihin ja kansalaisopistoille.

Lisätietoja:
Opinto-oppaassa esiteltyjen opintojen tarkemmat ja ajantasaiset tiedot, kuten opetusajankohdat ja sisällöt suorituksineen ovat saatavissa Lapin maakuntakorkeakoulun portaalista osoitteessa
www.maakuntakorkeakoulu.fi

LaY/Viestintä/OT

 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK