Uutiset 2008
23.10.2008

Lapin korkeakoulukonsernille verkkosivut

Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun, Lapin yliopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun muodostama Lapin korkeakoulukonserni on saanut omat verkkosivut.

Osoitteessa www.lapinkorkeakoulukonserni.fi julkaistu sivusto sisältää tietoja konsernin valmistelun tavoitteista, osa-alueista ja etenemisestä.

Konsernin kehittämisuutisointi ja tiedottaminen keskitetään www-sivuille. Jatkossa konsernia koskevista uutisista tulee sähköpostitse vain muistutusviesti.

Etusivulta löytyvä palauteosio tarjoaa mahdollisuuden antaa palautetta esim. sivustosta tai korkeakoulujen rakenteellisesta kehittämisestä.

Lisätietoja:
Arvo Jäppinen, puh. 0400 468 143, arvo.jappinen (at) kolumbus.fi
Ari Konu, puh. 0207 798 5405,
ari.konu (at) ramk.fi

Lapin korkeakoulukonserni on Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun, Lapin yliopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun muodostama korkeakouluyhteisö, jonka tehtävänä on yhdistää kolmen korkeakoulun koulutus-, tutkimus-, kulttuuri- sekä muu osaaminen Lappia, Suomea ja globaalia maailmaa palvelevaksi korkeatasoiseksi ja vaikuttavaksi kokonaisuudeksi. Korkeakoulukonserni varmistaa yliopisto- ja ammattikorkeakoulutasoisen koulutuksen, tutkimuksen ja taiteellisen toiminnan tulevaisuuden Lapissa.