Yliopistoyhteisö
 
Laatuporinat

Lapin yliopiston Laatuporinat 2021 -podcast – perehdy laatutyön ja laadunhallinnan saloihin!

19.4.2021

”Laatuporinat 2021” on seitsenosainen podcast-sarja, jossa käsitellään Lapin yliopiston laatutyöhön ja laadunhallintaan liittyviä teemoja.

Mukana keskustelemassa ovat yliopiston rehtoraatin ohella tiedekuntien ja yksiköiden monipuoliset asiantuntijat. Podcastin juontaa matkailututkimuksen maisteriopiskelija Saija Halminen.

Sarja käsittelee yliopiston laatutyötä ja laadunhallintaan liittyviä teemoja koulutuksessa, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimissa sekä taiteellisessa toiminnassa. Tarkemmin keskusteltavaksi otetaan esimerkiksi palautejärjestelmä, yhteiskunnallinen vuorovaikutus ja vaikuttavuus sekä auditointi.

Podcast-sarjan ensimmäinen jakso ”Laadunhallinta Lapin yliopistossa ja auditointi osana toiminnan kehittämistä” on kuunneltavissa laadunhallinnan verkkosivuilla. Ajankohtaisen aiheen äärelle ovat kokoontuneet keskustelemaan koulutusvararehtori Satu Uusiautti ja laatupäällikkö Hanna Marttiini.

Laatuporinat julkaistaan maanantaisin yliopiston laadunhallinnan verkkosivuilla. Erityisesti henkilökunnalle suunnatut jaksot lisätään myös intranettiin. Sarjan ensimmäinen ja viimeinen jakso julkaistaan suomeksi ja englanniksi. Muista podcastin jaksoista tallennetaan verkkoon englanninkieliset tekstitykset.

Lisätietoja:
Hanna Marttiini
Laatupäällikkö
040 484 4277
hanna.marttiini(at)ulapland.fi