Uutiset 2011
7.11.2011

Lapin yliopiston vararehtorin hakuilmoitus

Lapin yliopisto pyytää ilmoittamaan kiinnostuksensa yliopiston tutkimuksen ja opetuksen vararehtoriksi.

Vararehtori vastaa opetuksesta ja opiskelusta, opetuksen ja ohjauksen kehittämisestä, opiskelijapalautteesta, avoimesta yliopistosta ja virtuaaliopetuksesta sekä tiede- ja tutkimusasioista.

Vararehtorin tulee olla tohtorin tutkinnon suorittanut ja hänellä tulee olla tehtävien hoitamiseksi tarvittava kyky ja ammattitaito sekä käytännössä osoitettu hyvä johtamistaito. Vararehtorilta edellytetään myös hyvä yliopiston perustehtävien ja toiminnan tuntemus.

Vararehtori osallistuu yliopiston johtamiseen työskentelemällä säännöllisesti rehtoraatissa ja johtoryhmässä, joiden tehtävät ja kokoonpano on määritelty hallintoyksikön työjärjestyksessä ja hallintojohtosäännössä.

Vararehtorin tehtävä hoidetaan päätoimen ohella. Tehtävän hoitamisesta maksetaan hallintotehtäväpalkkio 815 €/kk.

Lapin yliopiston hallitus valitsee vararehtorin 1.1.2012 alkavaksi kolmen vuoden toimikaudeksi.

Kirjallinen ilmoittautuminen vararehtorin tehtävään tulee toimittaa Lapin yliopiston kirjaamoon 18.11.2011 klo 13.00 mennessä osoitteeseen Lapin yliopisto, PL 122 (Kirjaamo, Yliopistonkatu 8), 96101 Rovaniemi. Tiedustelut rehtori Mauri Ylä-Kotola, puh. 0400 276 288.

Hallintoyksikkö 7.11.2011

Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK