Uutiset 2010

Peda-forum päivillä pohditaan valmistumista edistäviä toimenpiteitä

25.2.2010

Lapin yliopistossa elokuussa järjestettävillä Peda-forum päivillä pohditaan korkeakoulututkintojen työelämävastaavuutta sekä opiskelijoiden valmistumista edistäviä toimenpiteitä.

Rovaniemellä Lapin yliopistossa 25.–26. elokuuta 2010 järjestettävien Peda-forum päivien pääteema on Kohti työelämää. Päivät on suunnattu yliopisto- ja korkeakouluopetuksesta kiinnostuneille opettajille, tutkijoille, opiskelijoille sekä hallintotyötä tekeville.

Teeman kautta päivillä halutaan nostaa keskusteluun opiskelijoiden työelämään siirtyminen opetuksen, opiskelun ja opintohallinnon näkökulmasta. Ajankohtainen keskustelun aihe on tutkintojen suorittamisen nopeuttaminen ja sen tuomat haasteet opetuksen, opintojen ja opintohallinnon kehittämisessä.

Lisäksi päivillä pohditaan yliopisto- ja korkeakoulututkintojen työelämävastaavuutta sekä valmistumista edistäviä toimenpiteitä. Päivien järjestäjien mukaan kehittämistyössä on tärkeätä pitää yllä keskustelua opiskelija- ja työyhteisöjemme hyvinvoinnista sekä oppimiskyvyn tukemisesta.
 
Teeman alle mahtuu monenlaisia näkökulmia, joten järjestäjät toivovat ehdotuksia teemaryhmistä ja työpajoista kuvauksineen 15. maaliskuuta 2010 mennessä osoitteella
virpi.vaattovaara(at)ulapland.fi.
 
Kutsu on osoitettu tänä vuonna Suomen yliopistojen lisäksi myös Rovaniemen ammattikorkeakoulun sekä Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun henkilöstölle.
 
Päätökset teemaryhmistä ja työpajoista tehdään 17. maaliskuuta 2010. Tapahtumalle tehdään omat nettisivut huhtikuuhun 2010 mennessä. 
 
Vuoden 2010 Peda-forum-päivät järjestetään Rovaniemellä Lapin yliopistossa 25.–26.8.2010.
 
Lisätietoa:
Virpi Vaattovaara
Lapin yliopisto
Kasvatustieteiden tiedekunta
Puhelin 040 484 4144, privatel 2435
virpi.vaattovaara[at]ulapland.fi