Taide ja muotoilu
Pinja-Metsakoivu_Talvea-kohti_550px.jpg
Yksityiskohta Pinja Metsäkoivun Talvea kohti -teoksesta.

Pinja Metsäkoivu taiteiden tiedekunnan huhtikuun taiteilijana Galleria Lovisassa

31.3.2022

Taiteiden tiedekunnan huhtikuun taiteilijana Galleria Lovisassa esittäytyy graafisen suunnittelun koulutusohjelman yliopisto-opettaja Pinja Metsäkoivu. Vuodenaikoja käsittelevä näyttely on esillä huhtikuun ajan kahvila Meidän Lovisan yhteydessä sijaitsevan gallerian seinillä. Tervetuloa tutustumaan!

Syksyllä lehdet alkavat tippua puista ja haistamme talven tulon. Talvella odotamme kevättä, sitä hetkeä, kun uudet elämät syntyvät ja värit puhkeavat kukkaan. Kesä on jatkuvaa valoa. Kun syksy koittaa, on jo pimeää. Me näemme selkeästi vuodenaikojen kierron. Mutta ne ovat myös aistittavissa; tuoksuina ja tunnelmina. Eri vuodenajat vaikuttavat myös mielentilaamme toimia. Käperrymmekö sohvan nurkkaan kotona haaveilemaan vai lähdemmekö ulos seikkailemaan. Pinja Metsäkoivun värikkäät kuvat kertovat eri vuodenajoista ja niiden kokemisesta.


Pinja-Metsakoivu_Talvea-kohti_web.jpg
Pinja Metsäkoivu: Talvea kohti. 2020. Tempera, guassi, giclée-painatus, 90 x 126 cm.


Taiteiden tiedekunnan
huhtikuun taiteilija Galleria Lovisassa
Pinja Metsäkoivu:
Vuodenaikoja
1. –30.4.2022

Lapin yliopisto, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi
Avoinna: ma–pe 7.30–20, la 8–15

Lisätietoja:
Pinja Metsäkoivu, pinja.metsakoivu(at)ulapland.fi


Lisätietoja Galleria Lovisasta:
Näyttelytoiminnan yliopisto-opettaja Leila Lipiäinen
leila.lipiainen(at)ulapland.fi

Lapin yliopiston Galleria Lovisassa esitellään taiteiden tiedekunnan alumnien, henkilökunnan ja opiskelijoiden joukosta valittujen kuukauden taiteilijoiden teoksia sekä satunnaisia yhteisnäyttelyitä. Näyttelytila sijaitsee kahvila Meidän Lovisan yhteydessä.


LY / TTK / LP