Uutiset 2011
2.9.2011

Ranskalainen julistetaiteilija Michel Bouvet luennoi yliopistolla

Arvostettu ja palkittu ranskalainen julistetaiteilija Michel Bouvet vierailee Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa torstaina 8.9.2011.

Michel Bouvet (www.michelbouvet.com) pitää kaikille avoimen luennon torstaina 8.9.2011 kello 9–13 Castrén-salissa. Luennollaan hän esittelee monipuolisesti töitään: julisteitaan, kirjojen kansikuvituksia sekä valokuvia Pariisin katujulisteista ja panoraamakuviaan eri puolilta maailmaa. Lisäksi Bouvet kertoo työskentelytavoistaan ja käyttämistään menetelmistä. Luento pidetään englanniksi, ja se on kaikille avoin.

Michel Bouvet asuu ja työskentelee Pariisissa. Hänen studionsa asiakkaina on kulttuurilaitoksia kuten teattereita ja kirjakustantamoita. Lisäksi Bouvet toimii opettajana pariisilaisessa taidekoulussa ESAG Penninghen. Aiemmin oppilaitos tunnettiin nimellä Académie Julian, jossa on aikoinaan opiskellut myös suomalaisia taiteilijoita kuten esimerkiksi Albert Edelfelt.

Lisätietoja:
Kansainvälisten asiain koordinaattori Virpi Nurmela
Taiteiden tiedekunta
P. 040 48 44 396
virpi.nurmela(at)ulapland.fi
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK