• Weboodi
Uutiset 2011
12.9.2011

Ristiinvalittavat opinnot MTI:ssä

Matkailualan tutkimus- ja koulutusinstituutin opetusyhteistyö laajentuu. Oppilaitokset ovat tehneet keskenään sopimuksen ristiinvalittavista opinnoista.

Oppilaitokset ovat valinneet opintojaksot, joita MTI:n oppilaitosten opiskelijat voivat suorittaa toisista oppilaitoksista ja saada ne sen jälkeen sisällytettyä omiin tutkintoihin. Esimerkiksi yliopisto-opiskelija voi laajentaa käytännön osaamistaan osallistumalla Lapin matkailuopiston tai Rovaniemen ammattikorkeakoulun opintojaksoille. Toisaalta toisen asteen opiskelija voi hankkia akateemisia valmiuksia osallistumalla korkeakouluopetukseen ehkä jo jatko-opinnotkin mielessään.

Ilmoittautumisaika syksyllä 2011 toteutettaviin opintoihin päättyy 30.9.2011. Tarkemmat opintojaksokuvaukset ja -aikataulut sekä ilmoittautumisohjeet löytyvät instituutin nettisivuilta. Ryhmäkokorajoitusten vuoksi kaikkia opiskelijoita ei välttämättä voida hyväksyä opintojaksolle, jolloin aikaisemmin ilmoittautuneet ovat etusijalla.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Tarja Tammia