• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2007
8.2.2007

Sosiaalityön tulevaisuus

Valtakunnallisilla sosiaalityön tutkimuksen päivillä 15.–16.2.2007 pohditaan sosiaalityön tulevaisuutta. Tapahtuman järjestävät Sosiaalityön tutkimuksen seura ja Lapin yliopiston sosiaalityön laitos.

Sosiaalityön päivien puhujiksi on kutsuttu kansainvälisesti ja kansallisesti arvostettuja sosiaalityön tutkijoita. Päivien puheenvuoroja yhdistävät pohdinnat sosiaalityön tutkimuksen ja käytäntöjen tulevaisuudesta. Tavoitteena on käydä vilkasta ja kriittistä keskustelua sosiaalityön opetuksen, tutkimuksen, käytännön ja kehittämistyön tulevaisuuden haasteista.

Ulkomaisena pääpuhujana tilaisuudessa on professori Sune Sunesson Lundin yliopistosta. Hän tarkastelee sosiaalityön tutkimuksen tulevaisuutta Ruotsin kokemusten valossa. Lisäksi ohjelmassa on useita mielenkiintoisia kotimaisten asiantuntijoiden puheenvuoroja. Professori Kyösti Urponen ja emeritusprofessori Simo Koskinen rakentavat kuvaa sosiaalityön tieteenalan kehityksestä omien kokemustensa kautta. Sosiaalityö vuonna 2015 -otsikon alla puhuvat professori Anneli Pohjola, professori Mikko Mäntysaari ja tutkija Tarja Kemppainen. Sosiaalityön tutkimuksen seuran kunniajäsen Aulikki Kananoja pohtii sosiaalityön tulevaisuuden innovaatioita.

Pääalustusten vastapainona ohjelmaan on varattu runsaasti tilaa työryhmille. Loppujuhlassa jaetaan Sosiaalityön tutkimuksen seuran gradupalkinto, kutsutaan uusi kunniajäsen ja esitellään sosiaalityön tutkimuksen seuran uusi hallitus.      

Sosiaalityön tutkimuksen päiville tulee ilmoittautua 19.1.2007 mennessä. Päivien sivut löytyvät osoitteesta:
http://www.ulapland.fi/sosiaalityonpaivat2007   

Valtakunnalliset sosiaalityön tutkimuksen päivät Sosiaalityön tulevaisuuden suunta? järjestetään 15.–16.2.2007 Lapin yliopistolla, Fellman-sali, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi.

Lisätietoja:
Tutkijatohtori Merja Laitinen
Puhelin 016 341 2696, 040 509 2153
Sähköposti,
etunimi.sukunimi@ulapland.fi

LaY/Viestintä/OT

 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK