Taide ja muotoilu
Arcta – Arctic Art and Design Labs -logo taustallaan ilmakuva Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnasta.

Startup, aloitteleva yritys tai yritystoimintaa suunnitteleva: vuokraa toimitilat muotoilun osaamiskeskus ARCTAsta

14.4.2023

ARCTA – Arctic Art & Design Labs on Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan osaamisen ympärille rakentuva muotoilukeskus ja -verkosto, joka kokoaa yhteen muotoilun tekijät, opiskelijat, tutkijat, yritykset ja tilaajat. Startupit, aloittelevat yritykset ja yritystoimintaa suunnittelevat voivat hakea vuokrattavaa start-up toimitilaa 15.5.2023 mennessä.

ARCTA toimii Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnassa F-siivessä ja tiloihin kuuluu erilaisia muotoilulaboratoriota, kuten palvelumuotoiluympäristö SINCO, pikamallilaboratorio sekä video- ja audiostudiot.

ARCTAn palvelut on suunnattu erityisesti Lapin alueen startup- ja pk-yrityksille. Tavoitteemme on tukea opiskelijoiden ja yritysten yhteistyötä tarjoamalla yrityksille matalan kynnyksen muotoilupalveluita sekä ainutlaatuinen ja inspiroiva liiketoimintaympäristö, jossa lahjakkaat opiskelijamme, asiantuntijamme ja yhteistyöverkostomme ovat kaikki hyödynnettävissäsi.

Tarjoamme nyt vuokralle työhuoneita, jotka sijaitsevat taiteiden tiedekunnan 2. kerroksessa.

Kuka voi vuokrata tiloja? Tilat on tarkoitettu juuri sinulle, jos:

  • suunnittelet yritystoiminnan aloittamista lähiaikoina tai olet vasta perustanut yrityksen (yli 5 vuotta olemassa olleita yrityksiä voidaan hyväksyä harkinnanvaraisesti) ja
  • liiketoimintasi perustuu sellaisten tuotteiden tai palveluiden kehittämiseen, joissa muotoilu tuottaa lisäarvoa ja
  • etsit toimitilaa.

Etusijalla ovat kasvuhakuiset startup-yritykset, joiden tavoitteena on etsiä toistettavaa ja skaalautuvaa liiketoimintamallia ja/tai työllistää muotoilualan osaajia.

Vuokra-aika on 1.8.2023–31.7.2024 (myös sovittavissa). Jätä hakemuksesi startup-toimitilasta 15.5.2023 mennessä. Toimitiloja hakeneille yrityksille ilmoitetaan päätöksestä 6.6.2023 mennessä.

Lue lisää toimitiloista, hinnoista ja palveluista ja hae toimitilaa osoitteessa: https://www.arcta.fi/FI


Lisätiedot:

Ella Björn
arcta(at)ulapland.fi
0406598057