Kokeileviela_550px.jpg
Suvi Höytö: yksityiskohta teoksesta Nimetön. Akvatinta, 40 x 70 cm.

Taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden grafiikkaa esillä Rovaniemen Fondiassa

31.5.2017

Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan ja yritysjuridiikkaan erikoistuneen lakitoimisto Fondian välinen yhteistyö jatkuu toukokuun lopulla avautuneen uuden näyttelyn merkeissä. Rovaniemen Fondiassa on nähtävillä taiteiden tiedekunnan opiskelijoiden grafiikan kokeellisen työpajan vedoksia lokakuun 2017 loppuun asti.

Näyttelyn teokset ovat syntyneet talven ja kevään 2017 aikana. Tekijät ovat osallistuneet kuvataiteen professori Jaana Erkkilän ohjaamaan grafiikan kokeelliseen työpajaan, jossa jokainen on työskennellyt omista taiteellisista lähtökohdistaan ja itselleen mielekkäiden tekniikoiden parissa. Työpajan pääpaino on ollut ilmaisussa ja taiteellisessa ajattelussa grafiikan keinoja soveltaen. Opiskelijat ovat työskennelleet suurelta osin itsenäisesti ja toinen toisiaan neuvoen.

Näyttelyssä ovat teoksillaan mukana opiskelijat Miina Vainio, Roosa-Maria Salakka, Leena Koponen, Ruusu-Maria Lappalainen, Juha Mytkäniemi, Tiia Salmelin ja Suvi Höytö. Näyttelyn ovat koonneet näyttelytoiminnan yliopisto-opettaja Leila Lipiäinen ja kuvataiteen professori Jaana Erkkilä-Hill.

Lakitoimisto Fondia Rovaniemen näyttelytilaan on vapaa pääsy virka-aikoina. Tervetuloa!


Kokeile vielä!
– Grafiikan kokeellisen työpajan
opiskelijoiden yhteisnäyttely
24.5. – 31.10.2017

Fondia Rovaniemi, Rovakatu 20–22

Lisätietoja:
Näyttelytoiminnan yliopisto-opettaja Leila Lipiäinen, leila.lipiainen(at)ulapland.fi


LY / Viestintä / LP