Uutiset 2011
1.9.2011

Tiedä suomeksi!

Arktinen arki – Tieteen päivät Rovaniemellä tilaisuutta lämmitellään jo torstaina 8. syyskuuta, kun Tiedä suomeksi 2011 -kiertue jalkautuu Lapin yliopistolle. Tilaisuus alkaa luentosalissa 2 kello 14.15.

Suomen kieli on myös tiedon, tietämisen ja tieteen kieli. Tiedemaailma on aina osa myös sitä kulttuuria ja yhteiskuntaa, jossa tiedettä kulloinkin tehdään. Nämä ajatukset mielessään joukko suomalaisia tiedelehtiä ja -kustantajia kiertää eri puolilla Suomea puhuttamassa ja puhumassa suomen kielen puolesta.

Rovaniemelle kiertue jalkautuu torstaina 8. syyskuuta. Tilaisuus alkaa luentosalissa 2 kello 14.15. Tiedä suomeksi -keskustelutilaisuudessa ovat puhumassa Kosti Joensuu (Pohjoinen filosofiyhdistys Agon), professori Päivi Naskali (naistutkimus) ja tutkijatohtori Jarno Valkonen (sosiologia).

Kiertueen esittelypiste löytyy myös Rovaniemen Tieteen päiviltä perjantaina 9.9. yliopiston pääaulasta ja lauantaina 10.9. Arktikumista.

Tervetuloa asian äärelle!

Tiedä suomeksi 2011: Janus, Kulttuurintutkimus, Media & viestintä, Naistutkimus, niin & näin, Nuorisotutkimus Nykykulttuurin julkaisusarja, Politiikka, Psykologia, Puhe ja kieli, Teologinen Aikakauskirja, Terra, Tiede & edistys, Tiedepolitiikka sekä Gaudeamus, Vastapaino, Suomen tiedekustantajien liitto ja Suomen tiedetoimittajain liitto.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja:
minna.m.nerg(at)jyu.fi
Puhelin 044 290 0639
riitta.koikkalainen(at)hyy.fi
Tiedä suomeksi Facebookissa

LaY/Viestintä/OT
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK