Uutiset 2011

Tietoa sadoista pohjoissuomalaisista kulttuurialan toimijoista ja alueen liiketoimintakoulutuksesta nyt yhdestä paikasta

22.11.2011

Pohjoisen kulttuuri-instituutti on julkaissut Pohjois-Suomen kulttuuritoimijoiden luettelon. Lisäksi instituutti on koonnut yhteen tietoa erityisesti luovien alojen osaajille soveltuvasta liiketoiminnan koulutuksesta.

Pohjoisen kulttuuri-instituutti on valmistanut Pohjois-Suomen – ja osin laajemmankin alueen – kulttuuritoimijoiden luettelon. Luettelo löytyy instituutin nettisivuilta.

Luetteloon on koottu tietoja Pohjois-Suomen AV-media- ja pelisuunnittelualan, elokuva-alan, graafisen suunnittelun, kirjallisuuden ja sarjakuvien, kulttuurialan koulutuksen, tapahtumien, rahoittajien, tuottajien ja tiedottajien, kuvataiteen, musiikin, radio- ja tv-toiminnan, tanssin, teatterin ja valokuvauksen osaajista. Lisäksi luettelossa on listausta Pohjois-Suomen taide- ja kulttuurilaitoksista ja luovien alojen yrittäjistä.

– Koska luettelo on ensimmäinen laatuaan, tiedämme sen sisältävän puutteellisuuksia ja virheitä. Niitä korjaamme mielellämme, jotta luettelo on mahdollisimman käyttökelpoinen, toteaa projektipäällikkö Veli-Pekka Räty Pohjoisen kulttuuri-instituutista.

Korjaus- ja täydennyspyynnöt osoitetaan Pohjoisen kulttuuri-instituutin projektisihteeri Marjo Nurmelle, marjo.nurmi(at)lappia.fi tai puh 010 383 3201.

Instituutti on listannut myös erityisesti luovien alojen osaajille soveltuvaa liiketoimintakoulutusta, joka löytyy samasta paikasta instituutin nettisivuilta.

Lisätietoa liiketoimintakoulutuksen luettelosta antaa kouluttaja Timo Haikola Ammattiopisto Lappian aikuiskoulutuspalveluista, puh 0400 468 264. Hänelle voi toimittaa myös mahdolliset korjauspyynnöt tähän listaukseen.

Pohjois-Suomen kulttuuritoimijoiden luetteloon