Uutiset 2019
 
Turunen_lantela.jpg
Yliopistonlehtori Lauri Lantela ja professori Tuija Turunen. Kuva: J-E. Kukko

Ulalla-podcast 17: Arktinen kehittyvä rehtori

30.8.2019

Ulalla-podcast palaa kesätauolta ja syksyn ensimmäisessä jaksossa tiedeviestintäsuunnitteja Johan-Eerik Kukon haastateltavina ovat professori Tuija Turunen ja yliopistonlehtori Lauri Lantela. Jaksossa keskustellaan ArkTORI - Arktinen kehittyvä rehtori-hankkeesta.

ArkTORI - Arktinen kehittyvä rehtori (School Leadership in the Arctic) on tutkimusperustainen kehittämishanke, joka tukee rehtoreita koulujen kehittämisessä ja strategisessa osaamisen johtamisessa. Hanke kiinnittyy maakunta- ja SOTE -uudistuksiin ja hyvinvointityön johtamiseen sivistys- ja SOTE -yhteistyössä.

Hanketta koordinoi Lapin yliopisto ja se toteutetaan yhteistyössä Oulun yliopiston ja Lapin ammattikorkeakoulun kanssa. Lapin yliopistosta hankkeessa ovat mukana kasvatustieteiden tiedekunta (koordinointi), yhteiskuntatieteiden tiedekunta ja taiteiden tiedekunta. Yhteistyötahoina mukana ovat kaikki Lapin 21 kuntaa sekä Lapin Aluehallintovirasto.

Ulalla-podcastissa käsitellään kahden viikon välein ajankohtaisia asioita ja ilmiöitä. Ääneen pääsevät asiantuntijat ja tutkijat eri tiedekunnista.

Kuuntele uusin jakso Soundcloudista:

https://soundcloud.com/ulapland/ulalla-podcast-17-arktinen-kehittyva-rehtori

Lisätietoja ArkTORI -hankkeesta:

https://www.ulapland.fi/FI/Kotisivut/ArkTORI---Arktinen-kehittyva-rehtori

Lisätietoja

Tiedeviestintäsuunnittelija
Johan-Eerik Kukko
johan-eerik.kukko@ulapland.fi
+358 40 484 4416