Uutiset 2007
7.3.2007

Uusi julkaisu politiikan nykyilmiöistä

Miksi Pluto ei ole planeetta? -kirja on monipuolinen johdatus politiikan nykyilmiöihin ja niiden tutkimukseen.

Miksi Pluto ei ole planeetta? Johdatuksia politiikan tutkimiseen -kirja sisältää Lapin yliopiston kansainvälisten suhteiden ja valtio-opin oppiaineiden henkilökunnan sekä perus- ja jatko-opiskelijoiden kirjoittamia artikkeita. Kirja on järjestyksessään viiden teos ja neljäs valintakoekirja politiikan tutkimuksen opiskelijoiden ainejärjestö P.S.C. Interin julkaisusarjassa.

Kirjaa käytetään kansainvälisten suhteiden ja valtio-opin valintakoekirjana kesästä 2007 alkaen. Opiskelijajärjestön yhdessä opettajien kanssa laatima valintakoekirja on Suomessa ainutlaatuinen perinne. Kirjan julkistamistilaisuus järjestetään tiistaina 13.3.2007 klo 16–18, Lapin yliopistolla, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi, luentosali 19 (Eelin-sali). Tervetuloa. Tilaisuudessa on tarjoilua.

Miksi Pluto ei ole planeetta? Johdatuksia politiikan tutkimiseen -kirjan ovat toimittaneet Petri Koikkalainen ja Sam Krause. Rovaniemi: P.S.C. Inter 2007, 366 sivua.

Kirjaa voi tilata osoitteesta
inter@ulapland.fi

Lisätietoja kirjan toimittajilta:
Petri Koikkalainen, puhelin 050 544 7442
Sam Krause, puhelin 050 353 3676
Ainejärjestön P.S.C. Interin puheenjohtaja
Ville Anttila, puhelin 050 910 7781.