Uutiset 2011
7.9.2011

Uutta koulutusta sosiaalialan asiantuntijoille

Rovaniemellä alkaa marraskuussa 2011 Lapissa ensimmäinen sosiaalialan käytännön opettajien ja ohjaajien koulutus. Koulutus päättyy kesäkuussa 2012.

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa sosiaalialalla työskentelevien henkilöiden, jotka ohjaavat alan opiskelijoiden harjoittelua, ohjaustaitoja sekä perehdyttää heitä sosiaalialan ajankohtaisiin kysymyksiin. Koulutus koostuu neljästä lähiopetuspäivästä Rovaniemellä sekä välitehtävistä, jotka tukevat ohjaamisen osaamista.

Kouluttajina toimivat Ulla-Maija Rantalaiho Lapin yliopistosta, Asta Niskala Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksesta, Voitto Kuosmanen Kemi-Tornio ammattikorkeakoulusta sekä joukko valtakunnallisia asiantuntijoita.

Koulutuksen toteuttavat Lapin sosiaalityön ja sosiaalialan opetus- ja tutkimuskeskushanke, Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskuksen Lapin toimipiste sekä Sosnetin Sosiaalityön koulutuksen työelämälähtöisyys -hanke.

Koulutuksen laajuus on 5 opintopistettä. Koulutus on muuten maksuton, mutta osallistujat vastaavat matkakustannuksista ja ruokailuista itse.

Koulutukseen valitaan mukaan 20 käytännön työn asiantuntijaa. Haku koulutukseen on käynnissä ja se jatkuu syyskuun loppuun saakka. Haku tapahtuu oheisen internetlinkin kautta: https://www.webropol.com/P.aspx?id=566691&cid=44607039

Koulutuksen alustava ohjelma on liitteessä.

Lisätietoja:
Lapin sosiaalityön ja sosiaalialan opetus- ja tutkimuskeskushankkeen projektipäällikkö Tarja Kemppainen,tarja.kemppainen(at)ulapland.fi
Lehtori Voitto Kuosmanen, voitto.kuosmanen(at)tokem.fi

Koulutuspäivien alustava ohjelma.docx 
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK