Uutiset 2021
HMK-seminaari-uutiskuva.jpg

Verkkoseminaari hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämisestä ja johtamisesta

21.6.2021

Hyvinvoinnin monet kasvot -seminaari järjestetään verkkotapahtumana tiistaina 28. syyskuuta 2021 klo 9–16. Maksuttomassa seminaarissa pohditaan hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämistä ja johtamista niin Lapissa kuin valtakunnallisesti.

Seminaarin puheenvuoroissa ja keskusteluissa käsitellään muun muassa hyvinvoinnin kokemista ja mitattua todellisuutta, hyvinvoinnin ja turvallisuuden keskinäistä suhdetta, hyvinvoinnin ja turvallisuuden edistämistä kunnan strategisena tehtävänä, osallisuutta, tiedolla johtamista, vaikuttavuutta sekä hyvinvoinnin roolia tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnassa. Pääpuhujina ovat emeritusprofessori Asko Suikkanen Lapin yliopistosta, strategiapäällikkö Ari Evwaraye sisäministeriöstä sekä neuvotteleva virkamies Elina Kotovirta sosiaali- ja terveysministeriöstä.

Katso tarkempi ohjelma (pdf)

Seminaarin tarkoituksena on edistää eri alojen asiantuntijoiden, kuntatoimijoiden, järjestöjen, yritysten ja viranomaisten vuoropuhelua hyvinvoinnista. Lisäksi tavoitteena on vahvistaa eri toimijoiden yhteisymmärrystä sekä selkeyttää heidän roolejaan tavoitteellisessa hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistämisen verkostoyhteistyössä. Seminaarin aiheet kiinnittyvät monin osin Lappiin mutta ovat yhtä lailla valtakunnallisesti ajankohtaisia.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, mutta edellyttää ilmoittautumista 14.9. mennessä. Ilmoittaudu täällä.

Seminaarin toteuttavat yhteistyössä Lapin yliopisto, Lapin aluehallintovirasto, Lapin ammattikorkeakoulu sekä Pohjois-Suomen sosiaalialan osaamiskeskus POSKE.

Lisätietoja:
Riikka Kangas
Projektipäällikkö, HYJOS-hanke
Lapin yliopisto
riikka.kangas (at) ulapland.fi