• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2006
20.10.2006

Vuoropuhelu väitöskirjan ohjausprosessista

Tutkimuskeskus Ounas järjestää perjantaina 17.11.2006 Kaarina Määtän ja Tuula Uusitalon vuoropuhelun otsikolla Vastuu ja rajojen ylitys väitöskirjaprosessissa. Tilaisuus on avoin kaikille tutkimuksen teosta kiinnostuneille.

Vuoropuhelu käydään vuoden mittaisesta väitöskirjan ohjausprosessista. Keskustelun käyvät kasvatuspsykologian professori Kaarina Määttä ja kasvatustieteen tohtori, luokanopettaja Tuula Uusitalo, joka väitteli itsemurhamenetyksistä syyskuussa 2006.  

OUNAS on Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan didaktiikan, kasvatuspsykologian, erityispedagogiikan ja aikuiskasvatuksen tutkimusyksikkö. Nimensä mukaisesti sen toiminta kohdistuu oppimisen, opiskelun ja opetuksen teoriaan ja käytäntöihin sekä niiden välisiin suhteisiin. Keskus toimii yhteistyössä tiedekunnan mediapedagogiikkakeskuksen ja naistutkimuksen yksikön kanssa.

Ounaksen johtajana toimii professori  Kari Nurmi. Ounakseen kuuluu neljä tutkimusohjelmaa, joilla kullakin on oma koordinaattorinsa. Tarkempia tietoja tutkimusohjelmista, koordinaattoreista ja tutkijoista löytyy Ounaksen kotisivuilta: http://www.ulapland.fi/?deptid=19750

Ounaksen vuoropuhelu järjestetään perjantaina 17.11.2006 klo 13.15–15.00, Castrén-sali, Yliopistonkatu 8, Rovaniemi.  

Lisätietoja:
Kari Nurmi
Puhelin 016 341 2421
Sähköposti:
etunimi.sukunimi@ulapland.fi

LaY/Viestintä/OT

 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK