Uutiset 2008
27.10.2008

Yleisöluento pohjoisista muutoksista

Oulun yliopiston Thule-instituutin johtaja Kari Laine luennoi pohjoisista muutoksista keskiviikkona 29. lokakuuta 2008.

Luento pidetään keskiviikkona 29.10.2008 klo 18.00–19.30 Oulussa Tiedekeskus Tietomaassa. Rovaniemellä luentoa voi seurata videoneuvotteluna Lapin yliopiston Esko ja Asko -salissa. Luento on avoin ja maksuton.

Luennon järjestävät Lapin yliopiston avoin yliopisto ja Oulun yliopiston koulutus- ja tutkimuspalvelut. Luento avaa Oulun yliopiston koulutus- ja tutkimuspalveluiden järjestämän luentosarjan Pohjoinen polttaa – Matkalla periferiasta keskiöön, jossa käsitellään pohjoista turvallisuutta, globaaleja luonnonvaroja, pohjoista identiteettiä, saamelaisten muuttoliikettä kaupunkeihin sekä globaalia pohjoista.

Lisätietoja:
Kehittämispäällikkö Merija Poikela, p. 040 777 7352