• Weboodi
  • Outlook
  • Finna
  • Tenttis
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2012
13.1.2012

Yliopisto aloittaa bussiliikenteen eri toimipisteiden välillä

Lapin yliopisto aloittaa kokeiluna bussiliikenteen eri toimipisteiden välillä maanantaina 16.1.2012. Liikennöintiä hoitaa käytännössä Kutilan Liikenne Oy.

Linja-auto lähtee yliopiston pääkampukselta Rantavitikalta ja jatkaa Pöykkölään, jossa opiskelevat audiovisuaalisen mediakulttuurin, graafisen suunnittelun, teollisen muotoilun sekä tekstiili- ja vaatetusalan opiskelijat. Pöykkölästä linja-auto jatkaa Rotkoon, jossa opiskellaan kuvataidekasvatusta sekä taide-ja kulttuuriopintoja.

Linja-auto lähtee Rantavitikan kampuksen pääoven edestä kolme kertaa päivässä: kello 8.15, 10.45 ja 15.30. Linja-auto kulkee seuraavaa reittiä: Yliopistonkatu 8 (pääovien edestä) – Laajakaista 3 – Siljotie 2 – Yliopistonkatu 8.

Linja-auto liikennöi maanantaista perjantaihin viiden viikon ajan, viikoilla 3–7. Ensimmäinen liikennöintipäivä on maanantaina 16.1.2012 ja viimeinen 17.2.2012.

Bussivuoro on tarkoitettu vain reittiä tarvitseville yliopiston opiskelijoille ja henkilökunnalle, joille kyyti on ilmainen. Samalla kyydillä kulkee myös yliopiston sisäistä postia ja mahdollisesti myös muuta yliopiston eri toimipisteiden välillä kuljetettavaa tavaraa.

Kokeilun aikana yliopisto kerää tietoa kuljetusta käyttäviltä opiskelijoilta ja henkilökunnan jäseniltä. Saadun palautteen perusteella päätetään jatkosta.

Taiteiden tiedekunnan remontin vuoksi tiedekunnan toiminnot on hajautettu eri puolille kaupunkia. Bussiliikenneyhteydellä yliopisto pyrkii helpottamaan opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkumista eri toimipisteiden välillä.

Lisätietoja:
Hanne Alajoutsijärvi
toimitila-assistentti
Puhelin 040 484 4070, 2047
Hanne.Alajoutsijarvi@ulapland.fi
Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK