Uutiset 2011

Ystäväperheeksi kansainväliselle opiskelijalle

10.1.2011

Lapin yliopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun kansainvälisten asiain yksiköt etsivät lappilaisia perheitä tai henkilöitä ystäväperheiksi kansainvälisille vaihto-opiskelijoille kevääksi 2011. Ilmoittautuminen ystäväperheeksi päättyy 14. tammikuuta.

Lapin yliopiston ja Rovaniemen ammattikorkeakoulun toteuttama ystäväperhetoiminta tarjoaa perheille upean mahdollisuuden tutustua erilaisiin kieliin ja kulttuureihin sekä solmia uusia, kansainvälisiä ystävyyssuhteita. Kansainväliselle opiskelijalle ystäväperhetoiminta mahdollistaa lähemmän tutustumisen suomalaiseen kulttuuriin ja jokapäiväiseen elämään. Tärkeintä ystäväperhetoiminnasta kiinnostuneille perheille on valmius ottaa kansainvälinen opiskelija osaksi arkipäivän askareita.

Kevään ystäväperhetoiminta on käynnistymässä, ja toimintaan kaivataan edelleen mukaan muutamia perheitä. Kevään ensimmäinen ystäväperheiden ja vaihto-opiskelijoiden yhteistapaaminen järjestetään tiistaina 25.1.2011 klo 18.00–20.00 Rovaniemen ammattikorkeakoulun tiloissa osoitteessa Jokiväylä 11. Ensimmäisen yhteisen tapaamisen jälkeen ystäväperhe ja opiskelija pitävät toisiinsa yhteyttä itsenäisesti omien voimavarojensa ja aikataulujensa puitteissa.

Mikäli kiinnostuit toiminnasta ja haluat mukaan ystäväperhetoimintaan, ota yhteyttä kansainvälisten asiain sihteeri Päivi Martiniin sähköpostitse paivi.martin(at)ulapland.fi. Lisätietoja toiminnasta löytyy myös Lapin yliopiston kansainvälisten asioiden nettisivuilta osoitteesta www.ulapland.fi/yp.

Ilmoittautuminen ystäväperheeksi päättyy perjantaina 14.1.2011 kello 12.

Tervetuloa ystäväperheeksi!

Lisätietoja:
Kansainvälisten asiain sihteeri Päivi Martin, p. 040 484 4465, paivi.martin(at)ulapland.fi
www.ulapland.fi/yp

LaY/Viestintä/SV