Rehtorin aamukahvit

Rehtori Antti Syväjärven aamukahvitilaisuus yliopiston henkilöstölle ja opiskelijoille pidetään etänä keskiviikkona 10.6. klo 8.30–9.30. Tilaisuus järjestetään AC:ssä. Osallistumislinkki ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Tilaisuudessa keskustellaan vapaamuotoisesti yliopiston ajankohtaisista asioista. Henkilökunta ja opiskelijat voivat lähettää kysymyksiä etukäteen alla olevalla lomakkeella.

Lomakkeen kautta kysymyksiä voi lähettää nimettömänä, nimimerkillä tai omalla nimellä maanantaihin 8.6. klo 15 mennessä. Kysymyksiä on mahdollista esittää myös itse tilaisuudessa.

Tervetuloa!