• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2006
Pohjois-Suomen opettajankoulutuksen kehittämistyöpaja (12.1.2006)

Oulun yliopisto on asettanut joulukuussa 2005 rehtori Lauri Lajusen nimeämänä johtoryhmän Pohjois-Suomen opettajankoulutuksen arviointia varten. Ryhmän tehtävänä on tehdä linjaukset opettajankoulutuksen yhteistyöstä vuoden 2006 toukokuun loppuun mennessä.

Lisäoppia ja tukea opettajan työhön (11.1.2006)

Meri-Lappi Instituutti tarjoaa Kemi-Tornion alueen opetushenkilöstölle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoaan Opetushallituksen rahoittamilla kevään ja syksyn 2006 aikana alkavilla koulutuksilla.

Lapin yliopistolle merkittävä rahoitus vaihto-ohjelman käynnistämiseksi Etelä-Afrikan kanssa (11.1.2006)

Lapin yliopisto on saanut kaksivuotisen rahoituksen (50 000 euroa) opiskelija- ja opettajavaihdon käynnistämiseksi etelä-afrikkalaisen korkeakoulun kanssa.

Kansaneläkelaitokselta rahoitus Lapin yliopiston tutkimushankkeelle (11.1.2006)

Kansaeläkelaitos on myöntänyt Lapin yliopiston kuntoutussuunnitelmien toteuttamista ja vaikuttavuutta käsittelevälle tutkimushankkeelle rahoitusta 98 700 euroa.

Aloite valtion organisaatioiden ja Rovaniemen kaupungin yhteisen palvelukeskuksen aikaansaamiseksi Rovaniemelle (10.1.2006)

Lapin lääninhallitus, Lapin yliopisto ja Rovaniemen kaupunki ovat tehneet yhteisen aloitteen Lapissa toimivien valtion organisaatioiden ja Rovaniemen kaupungin yhteisen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskuksen aikaansaamiseksi Rovaniemelle.

Napajäiden sulamisella on maailmanlaajuisia vaikutuksia (9.1.2006)

Arktinen keskus osallistuu jättimäiseen DAMOCLES-tutkimushankkeeseen, joka selvittää jään sulamisen vaikutuksia.

Tutkimus: Ilmastonmuutos vaikuttaa Pohjoiskalotin perinteisiin elinkeinoihin (2.1.2006)

Eniten kärsivät ne elinkeinonharjoittajat, joilla on käytössään vain vähän resursseja.

Edellinen 1 2 3 ... 7 8 9Seuraava