• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2008
Marja Vaarama ikääntymistä pohtivaan asiantuntijaryhmään (14.1.2008)

Valtioneuvosto on asettanut työryhmän pohtimaan ikääntymistä. Lapin yliopistosta työryhmään on nimetty sosiaaligerontologian ja sosiaalityön professori Marja Vaarama.

Julkaisut: Tietoa Kuolan kävijöistä (11.1.2008)

Kuolan niemimaalla kävi Venäjän vallan aikana 73 suomalaista tutkijaa. Ensimmäisenä Kuolassa vieraili Utsjoen kirkkoherra Jacob Fellman 1820 ja viimeisenä geologi Thord Brenner 1915.

Pätevöidy opettajaksi (10.1.2008)

Lapin yliopisto tarjoaa opettajaksi pätevöittäviä opettajan pedagogisia opintoja sekä 1–6 luokkien opettajaksi pätevöittäviä MOPI-opintoja. Haku molempiin opintoihin on meneillään.

Asko Suikkanen selvitysmieheksi (9.1.2008)

Lapin yliopiston sosiologian professori Asko Suikkanen ryhtyy tekemään välityömarkkinoita koskevaa selvitystyötä sosiaaliturvan uudistamiskomitealle.

Tutkimus: Arktisen neuvoston asemaa on vahvistettava (9.1.2008)

Tutkimusprofessori Timo Koivurovan mukaan Arktinen neuvosto ei pysty vastaamaan ilmastonmuutoksen haasteisiin arktisella alueella.

Koulutussuunnittelijan erikoistumisopinnot (7.1.2008)

Koulutussuunnittelijan erikoistumisopinnot on tarkoitettu ylemmän korkeakoulututkinnon suorittaneille koulutussuunnittelusta vastaaville henkilöille, mutta siihen voivat hakeutua myös muut aiheesta kiinnostuneet.

Taiteiden tiedekunnan uudet näyttelyt (7.1.2008)

Taiteiden tiedekunnassa avataan maanantaina 7.1.208 klo 18.00 kolme uutta näyttelyä.

Edellinen 1 2 3 ... 9 10 11Seuraava