Uutiset 2013
Bookmark and Share
 
 
 
18.12.2013

SINCO-ympäristö ja palvelumuotoilu esillä Ylessä

SINCO eli Service Innovation Corner –prototypointiympäristö on esillä tänään Lapin Radiossa ja Pohjois-Suomen tv-uutisissa.

SINCO-hankkeessa rakennettu ympäristö tarjoaa tietokoneavusteiset puitteet palvelumuotoilulle ja ideoiden testaukselle. Palvelutilanteita voidaan käydä läpi ”palvelunäyttämöllä”, jonka ympäristöt voidaan simuloida nopeasti hyödyntäen valaistus- ja videoprojisointitekniikkaa sekä muiden muassa internetin tarjoamia kuva-, video- ja äänimateriaalia.

Palvelumuotoiluprosessissa keskeistä on asiakkaiden, asiakaspalveluhenkilöstön ja yrityksen johdon osallistaminen kehittelyyn palvelutilanteiden simulaation avulla. SINCO-menetelmien kehitys jatkuu parhaillaan Tekes-rahoitteisessa Tunteesta arvoa palvelulle -tutkimushankkeessa.

SINCO on esillä Lapin Radion uutisissa 15.30 ja 16:30. Simo Rontin pitempi haastattelu on kuultavissa noin kello 15:40. Lisäksi Pohjois-Suomen tv-uutisissa klo 19 on juttu SINCOsta ja SINCo on esillä myös Ylen nettisivuilla.

Jutut on kuvattu SINCossa ja Santa Parkissa.

Uutiset löytyvät täältä

LaY/Viestintä/OT


 


Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK