• Weboodi
Uutiset 2013

5.12.2013

Yleisöluento Yhdysvaltojen poliittisista prioriteeteista

Lehdistö- ja kulttuurineuvos Amy Hirsch Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystön lehdistö- ja kulttuuriosastolta pitää yleisöluennon Yhdysvaltain tämänhetkisistä poliittisista prioriteeteista. Luento on Lapin yliopiston Castrén-salissa tiistaina 10. joulukuuta kello 10.15–11.40.

Luento on englanninkielinen ja avoin kaikille kiinnostuneille. Luennon jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä.

Kello 11.40 eteenpäin koulutus- ja vaihto-ohjelmien koordinaattori Mirka McIntire Yhdysvaltain Suomen-suurlähetystöstä kertoo vaihto-ohjelmista ja muista Yhdysvaltojen tarjoamista opiskelu- ja tutkimusmahdollisuuksista.

Tervetuloa!