Uutiset 2013

19.2.2013

Tiedotustilaisuudet A- ja F-siiven sisäilmatutkimuksista

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy järjestää opiskelijoille ja henkilökunnalle tiedotustilaisuuksia Lapin yliopiston sisäympäristöongelmia koskevien tutkimusten tuloksista. Tiedotustilaisuudet ovat tiistaina 26. helmikuuta.

Tiedotustilaisuus A-siiven kuntotutkimuksista

A-siiven sisäilma‐ ja kosteusteknisten kuntotutkimusten tutkimusraportit ovat valmistuneet. Niistä järjestetään tiedotustilaisuus henkilöstölle ja opiskelijoille 26. helmikuuta klo 12–14 Castrén-salissa.

Tilaisuudessa on paikalla mm. yliopiston edustajia, Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n edustaja sekä tutkimukset tehneen Vahanen Oy:n edustaja.

Tiedotustilaisuus F-talon (taiteiden tiedekunta) kuntotutkimuksista

F-talon (taiteiden tiedekunta) sisäilma‐ ja kosteusteknisten kuntotutkimusten tutkimusraportit ovat valmistuneet. Niistä järjestetään tiedotustilaisuus henkilöstölle ja opiskelijoille 26. helmikuuta klo 14–16 Castrén-salissa.

Tervetuloa tilaisuuksiin!