Uutiset 2013

11.1.2013

Ylioppilaskunnan hallitus järjestäytyi

Lapin yliopiston ylioppilaskunnan hallitus järjestäytyi 10.1.2013 pitämässään kokouksessa.

Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin oikeustieteen ylioppilas Ira Hietanen. Hietasen mukaan ylioppilaskunnan tämän vuoden teemana on yhteisöllisyys.

– Yhteisöllisyys ja toisistamme välittäminen ovat tärkeitä tekijöitä opiskelijoiden hyvinvoinnin lisäämisessä. Tämän vuoden tavoitteena on muun muassa lisätä jäsenistön vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksia, tehostaa tiedotusta sekä kannustaa yhdessä tekemiseen, Hietanen sanoo.

Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin kasvatustieteen ylioppilas Ville Luotola, jonka vastuulla ovat liikunta- ja sosiaalipolitiikka sekä talousasiat. Puheenjohtajiston lisäksi hallitukseen kuuluu neljä jäsentä. Kasvatustieteen ylioppilas Jenni Moilanen vastaa
koulutuspoliittisista asioista sekä viestinnästä. Taiteiden ylioppilas Hilkka Kemppi vastaa myös koulutuspolitiikasta painopisteenään työelämä- ja kunta-asiat. Yhteiskuntatieteiden kandidaatti Ida Müllerin vastuulla ovat kansainväliset asiat sekä kehitysyhteistyö- ja ympäristösektori. Kulttuuri- ja järjestövastaavaksi hallitukseen valittiin kasvatustieteen ylioppilas Pauliina Konu.
Lapin ylioppilaslehden uudeksi graafiseksi suunnittelijaksi hallitus valitsi taiteiden ylioppilas Krista Kärjen.

Lisätietoja:
Puheenjohtaja Ira Hietanen, puheenjohtaja@lyy.fi, p. 045 1379 026 Pääsihteeri Liisa Ansala, paasihteeri@lyy.fi, p. 040 578 4207