Uutiset 2013

5.11.2013

Seminaari ammatillisesta kuntoutuksesta 22.11.2013

Kompassi-projekti järjestää päätösseminaarinsa Lapin yliopistolla perjantaina 22. marraskuuta kello 9.00–13.00. Seminaarissa esitellään uusia toimintamalleja ammatilliseen kuntoutukseen.

Lapin yliopiston vetämässä Kompassi – ammatillisesta kuntoutuksesta kohti avoimia työmarkkinoita -projektissa on kehitetty nykyistä toimivampia yhteistyömalleja työkyvyttömyyden tai pitkittyvän työttömyyden uhan havaitsemiseksi, ammatillisen kuntoutuksen käynnistymiseksi ja toteutumiseksi sekä työssä pysymisen ja työllistymisen tukemiseksi.

Projektin päätösseminaarissa esitellään kehittämistyön keskeiset tulokset. Puheenvuoroissa keskitytään muun muassa työhönkuntoutukseen ja ammatillisen kuntoutuksen asiakastyöhön sekä pohditaan toimintamallien toteuttamisen mahdollisuuksia.

Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Seminaaripaikkana on Lapin yliopiston luentosali 2 (Yliopistonkatu 8, Rovaniemi).

Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet (ilmoittautuminen 18.11. mennessä)

Vuosina 2009–2013 toteutettua Kompassi-projektia on rahoittanut Euroopan sosiaalirahasto Lapin ELY-keskuksen kautta. Päätoteuttajana on ollut Lapin yliopisto ja osatoteuttajina Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Kuntoutussäätiö, Lapin kuntoutus Oy ja Rovaniemen kaupunki.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö Anne-Mari Arola, p. 040 484 4191, anne-mari.arola (at) ulapland.fi
Projektikoordinaattori Tiina Outila p. 040 484 4064, tiina.outila (at) ulapland.fi
www.lapinkompassi.net

LaY/Viestintä/SV