• Weboodi
  • Optima
  • Moodle
Uutiset 2013
Haku erillisiin opettajan pedagogisiin opintoihin (10.1.2013)

Kasvatustieteiden tiedekunta on käynnistänyt haun erillisiin opettajan pedagogisiin opintoihin. Opintojen laajuus on 60 opintopistettä.

Väitös: Yrittäjäksi opitaan toiminnan kautta (10.1.2013)

Kasvatustieteen maisteri Taina Järvi kehittää väitöstutkimuksessaan toimintaoppimisen mallia yrittäjyyden oppimiseen ja opettamiseen ammatillisessa koulutuksessa. Järven mukaan yrittäjyyden oppimista ja opettamista ammatillisessa koulutuksessa on tutkittu toistaiseksi varsin vähän.

Taiteiden tiedekunnan gallerioiden uudet näyttelyt (9.1.2013)

Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan Katve- ja Kajo-gallerioiden vuosi avautuu Panu Johanssonin kokeellisella lyhytelokuvalla Out of Order sekä Zsigmond Luczan maalauksilla ja animaatiolla.

Suuri osa ulkomaalaisista tutkinnonsuorittajista työllistyy Suomeen (8.1.2013)

CIMOn selvityksen mukaan suurin osa viime vuosina Suomessa tutkinnon suorittaneista ulkomaalaisista korkeakouluopiskelijoista jää Suomeen.

Oikeuspluralismin symposium Rovaniemellä (8.1.2013)

Oikeustieteiden tiedekunta järjestää oikeuspluralismia käsittelevän symposiumin Arktisessa keskuksessa maanantaina 14. tammikuuta. Kutsutut puhujat, joita on Skotlannista, Irlannista, Hollannista, Belgiasta, Ruotsista ja Suomesta, ovat eurooppalaisen oikeustieteen kärkinimiä.

Susanna Parikka Suomen yliopistokirjastojen neuvoston puheenjohtajaksi (7.1.2013)

Kirjastonjohtaja Susanna Parikka on valittu Suomen yliopistokirjastojen neuvoston uudeksi puheenjohtajaksi vuosiksi 2013–2014.

Lapin yliopistossa alkaa työyhteisösovittelijoiden koulutus (4.1.2013)

Työyhteisösovittelun erityisosaajien koulutus alkaa Lapin yliopistossa helmikuussa 2013.

Kari Huhtamon juhlanäyttely Rovaniemelle (2.1.2013)

Kuvanveistäjä Kari Huhtamon 70-vuotisjuhlanäyttely Sculptura vera avautuu tammikuun 9. päivä 2013 Rovaniemellä Arktikumissa Lapin yliopiston Galleria VALOssa. Rovaniemellä syntynyt ja kasvanut Huhtamo palaa täten merkkipäivänään kotiseudulleen.

Kalottiakatemiassa pohditaan arktisen alueen geopolitiikkaa ja turvallisuutta (2.1.2013)

Toukokuussa 2013 järjestettävässä Kalottiakatemiassa pohditaan arktisen alueen geopolitiikassa tapahtuneita muutoksia ja niiden vaikutuksia turvallisuuteen.

Edellinen 1 2 3 ... 12 13 14Seuraava