Uutiset 2015

Satu Leinosesta vuoden aikuisopiskelija

29.10.2015

Rovaniemen seudun vuoden 2015 aikuisopiskelijaksi on valittu insinööri (AMK) Satu Leinonen. Leinonen opiskelee Lapin yliopiston avoimessa yliopistossa ja nyttemmin hän on myös Lapin yliopiston tutkinto-opiskelija.

Pohjakoulutukseltaan Satu Leinonen on insinööri, jonka jälkeen hän on suorittanut pedagogiset opinnot työn ohessa. Pedagogiset opinnot innostivat hakeutumaan uudelle uralle ja sytyttivät kipinän kasvatustieteen jatko-opintoihin seitsemän vuoden työelämäjakson jälkeen.

Satu Leinonen on toteuttanut opintopolkuaan suunnitelmallisesti työelämän lomassa. Hän asuu ja tekee työtä Kittilässä ja suorittaa jatko-opintoja Lapin yliopistossa Rovaniemellä.

– Satu Leinonen on energinen opiskelija, joka ottaa selvää opintoihin liittyvistä asioista etukäteen sekä kysyy auliisti neuvoja ja ohjausta. Opinnäytetöidensä aiheet hän valitsee työelämästä ja pyrkii näin kehittämään itseänsä työntekijänä. Opintonsa hän tekee ripeästi suunniteltujen aikataulujen mukaisesti, amanuenssi Anne Kautto sanoo.

Rovaniemen seudun oppilaitokset valitsevat vuosittain vuoden aikuisopiskelijan. Tänä vuonna valinnan teki Lapin yliopisto.

Lisätietoja:
Satu Leinonen
Puhelin 044 294 7011

Anne Kautto
Lapin yliopisto, Avoin yliopisto
anne.kautto (at) lapland.fi
Puhelin 0400 543 174

LaY/Viestintä/OT