Uutiset 2015

Video F-talon paluumuutosta

8.9.2015

Lapin yliopiston viestintäpalvelut on valmistanut uuden videon F-talon paluumuutosta. Videolla opiskelijat, henkilökunta ja asiantuntijat pohtivat tilojen käyttöönottoon liittyviä kysymyksiä.

Video on katsottavissa täällä

Opiskelijoita videolla edustaa TAO ry:n edunvalvontavastaava Emma Kähkönen. Hän toivoo, että tilojen käyttöotto sujuu turvallisesti ja sujuvasti.

Projektipäällikkö Simo Rontti valottaa korjattujen tilojen vaikutusta tiedekunnan arkeen. Hän arvioi uusien tilojen lisäävän työmotivaatiota ja yleensäkin tekemisen meininkiä.

Yliopiston puheenvuoron videolla käyttää tietohallintojohtaja Manu Pajuluoma. Pajuluoman mukaan monikäyttöinen oppimisympäristö mahdollistaa tieteen ja taiteen kohtaamisen uudella tavalla.

Sisäilmasiantuntija Hanna Tuovinen Vahanen Oy:stä kertoo videolla paluumuuttoon liittyvistä seurantamittauksista. Parin kuukauden kuluttua testataan ilmanvaihdon toimivuutta, sisäilmaolosuhteita sekä pintojen pölyisyyttä.

Kiinteistön omistajan puheenvuoron videolla käyttää johtaja Aki Havia Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:stä. Hän kertoo, että palauteen kuuleminen on tärkeä osa peruskorjatun rakennuksen käyttöönottoprosessia.

Videon on toimittanut Olli Tiuraniemi, kuvannut ja leikannut Juha Niemelä. Videon on tuottanut Suomen Yliopistokiinteistöt Oy ja Lapin yliopisto.

Video on valmistettu syyskuun alussa pidetyn F-talon paluumuuttoon liittyvän käyttäjäkokouksen yhteydessä. Kokouksen tarkoituksena oli kuulla käyttäjiä, varmistaa tilojen oikea käyttö sekä käyttöönottoon liittyvän palautteen nopea käsittely. Henkilökunnan ja opiskelijoiden esittämiin kysymyksiin tilaisuudessa vastasivat SYK:n ja yliopiston asiantuntijat.

Syksyn muut F-talon käyttäjäkokoukset
ti 6.10. klo 9.30
ti 3.11. klo 9.30
ti 1.12.klo 9.30

LaY/Viestintä/OT